Prijava
Registracija
Tražilica:
UVJETI POSLOVANJA

Na uvjete poslovanja naše internet trgovine primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. - Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.

Proizvodi za koje se primjenjuju odredbe Zakona o oružju, preuzimaju se isključivo u našem skladišnom prostoru na adresi: Giuseppe Duella 1, Rijeka, i to isključivo uz predočenje potrebih dokumenata za kupnju tih proizvoda.

USLUGA

*Osnovne tehničke karakteristike istaknute uz proizvod su one koje je naveo sam proizvođač

*Cijene proizvoda koje nudimo putem naše internet trgovine www.bojna.hr, izražene su  u domaćoj valuti, odnosno u KUNAMA.

*PDV u iznosu od 25% je uračunat u cijene prikazane uz proizvod.

*Cijene istaknute u našoj internet trgovini su važeće cijene, te ukoliko dođe do izmjena cijena, kupac plaća proizvod po cijeni koja je bila istaknuta u trenutku narudžbe.

*Naručene proizvode šaljemo putem Hrvatske pošte, poštarinu zaračunavamo u iznosu od 40 kn.

*Plaćanje proizvoda vrši se pouzećem ili unaprijed virmanom.

*Proizvode koji se prodaju isključivo uz predočenje nabavne dozvole ili oružanog lista (vatreno oružje, streljivo, barut, kapisle i sl,) ne šaljemo poštom već su ih kupci dužni osobno preuzeti u našem skladišnom prostoru na adresi Giuseppe Duella 1, Rijeka.

*Proizvode koji se nalaze na zalihi šaljemo u period od jednog do tri radna dana po primitku naružbe.

*Na sve proizvode dajemo jamstvo u trajanju od jedne godine. Ukoliko se, u periodu trajanja jamstva, na priozvodu uoči neispravnost, proizvod šaljemo ovlaštenom serviseru. Ukoliko se neispravnost na proizvodu ne otkloni  u zakonskom roku, zamjenjujemo reklamirani proizvod  novim proizvodom.

*Ukoliko želite vratiti proizvod to možete učiniti u roku od 15 dana od trenutka primitka naručenog prizvoda i to u izvornoj ambalaži. Troškove povrata proizvoda snosi sam kupac. Novac vraćamo prilikom preuzimanja prizvoda, bilo putem pouzeća ili u našem skladišnom prostoru.

Narudžbom proizvoda kupac prihvaća ove uvjete poslovanja.