PRIJAVA / REGISTRACIJA
Košarica (0)
+
+
+
+
+
+
+
+
DOSTAVA     NAČIN PLAĆANJA     KONTAKT
ZAGREB 01/3861-356     RIJEKA 051/615-373    

PRIJAVA / REGISTRACIJA
UVJETI POSLOVANJA

TEMELJNE ODREDBE

Na kupovinu proizvoda pomoću internet trgovine te unutar prodajnog i skladišnog prostora primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N. 14/19).

Članak 1.

Proizvodi za koje se primjenjuju odredbe Zakona o oružju, preuzimaju se isključivo u našim prodajnim prostorima na adresi:

BOJNA RIJEKA - Giuseppea Duella 1, 51000, Rijeka

BOJNA ZAGREB - Oranice 12, 10000, Zagreb,

i to isključivo uz predočenje potrebih dokumenata za kupnju tih proizvoda.

 

USLUGA

Članak 2.

Osnovne tehničke karakteristike istaknute uz proizvod su one koje je naveo sam proizvođač.

Članak 3.

Cijene proizvoda koje nudimo putem naše internet stranice www.bojna.hr, izražene su u domaćoj valuti, odnosno u HRK (Hrvatska kuna).

Članak 4.

PDV u iznosu od 25% je uračunat u cijene prikazane uz proizvod.

Članak 5.

Cijene istaknute u našoj internetskoj stranici su važeće cijene, te ukoliko dođe do izmjena cijena prilikom kupovine, kupac plaća proizvod po cijeni koja je bila istaknuta u trenutku narudžbe.

Članak 6.

Proizvode koji se prodaju isključivo uz predočenje dokumenata "Odobrenja za nabavu oružja" ili "Oružani list" potrebnih za kupovinu proizvoda kao što su Oružje kategorije B - vatreno oružje za koje je potrebno odobrenje, Oružje kategorije C - vatreno oružje i oružje koje je potrebno prijaviti , streljivo, barut, kapisle, pirotehnika, ne šaljemo kurirskom službom već su ih kupci dužni osobno preuzeti u nekim od naših prodajnih ili skladišnih prostora navedenih u Članku 1. ovog dokumenta.

 

DOSTAVA

Članak 7.

Proizvode naručene putem internet stranice, šaljemo putem GLS kurirske službe.

Članak 8.

Cijena dostave iznosi 40,00 kn, bez obzira na veličinu paketa i količinu artikala unutar istoga, izuzev težine iznad 40,00 kg, u tom slučaju, cijena je veća, odnosno po dogovoru s trgovcem BOJNA d.o.o..

 

ROK ISPORUKE

Članak 9.

Proizvode koji se nalaze na zalihi šaljemo unutar jednog do četiri radna dana (ovisno o mjestu dostave) po primitku narudžbe. Promjena u roku isporuke ovisi ukoliko je za određeni proizvod drugačije naznačeno ili za proizvode za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Subote, nedjelje te neradni dani (blagdani), ne računaju se u rok dostave.

 

PLAĆANJE PROIZVODA

Članak 10.

Plaćanje proizvoda naručenih pomoću internet trgovine vrši se pouzećem (plaćanje gotovinom GLS kuriru) ili unaprijed virmanskom uplatom na IBAN: HR7323400091110433866

Članak 11.

Mogućnosti plaćanja proizvoda unutar prodajnog moguće je na sukladno načinima opisanih unutar sekcije "NAČIN PLAĆANJA" na internet stranici www.bojna.hr.

 

JAMSTVENI ROK

Članak 12.

Na sve proizvode se izdaje jamstvo u trajanju od dvije godine od dana kupovine, odnosno dana preuzimanja proizvoda, izuzev na rabljeno oružje.

Članak 13.

Na određenim proizvodima može biti naznačen dulji jamstveni rok od onog opisanog u Članku 12..

 

REKLAMACIJE

Članak 14.

Ukoliko se unutar trajanja jamstva naznačenog u Članku 12., na proizvodu uoči neispravnost, reklamirani proizvod se unutar 14 dana šalje ovlaštenom serviseru za taj proizvod.

Članak 15.

Ukoliko se neispravnost na proizvodu ne otkloni u zakonskom roku ili neispravnost nije moguće otkloniti, reklamirani proizvod će se zamijeniti novim proizvodom ili ponuditi povrat novca plaćenih za taj proizvod.

Članak 16.

Ukoliko se kod proizvoda koji ima naznačeni jamstveni rok dulji, odnosno jamstveni rok naznačen u Članku 13., uoči neispravnost, kupac tog proizvoda snosi samostalnu odgovornost da reklamaciju predoči proizvođaču, a ne prodajnom mjestu tvrtke BOJNA d.o.o..

Članak 17.

Ukoliko se reklamirani proizvod koji je kupljen unutar prodajnog prostora naznačenim u Članku 1. odredi tehnička ispravanost od strane ovlaštenog servisera, kupac ne zadržava pravo zamjene za drugi proizvod ili povrat novca.

 

POVRAT PROIZVODA TE NOVCA

Članak 18.

Proizvod koji je naručen te kupljen pomoću internet trgovine www.bojna.hr može se vratiti unutar 15 dana od dana primitka naručenog proizvoda.

Članak 19.

Proizvod koji je kupljen pomoću internet trgovine ili unutar prodajnog prostora naznačenim u Članku 1. mora biti vraćen neoštećen te u neoštećenoj izvornoj ambalaži.

Članak 20.

Proizvod koji je kupljen unutar prodajnog prostora naznačenim u Članku 1.može biti zaprimljen na reklamaciju jedino uz uvjet tehničke neispravnosti.

Članak 21.

Troškove povrata proizvoda snosi kupac proizvoda. Proizvod može biti vraćen dostavnom službom ili primopredajom unutar prodajnog i skladišnog prostora naznačenim u Članku 1.. Uz prethodni dogovor s kupcem, BOJNA d.o.o. ima mogućnost dogovoriti prikup proizvoda s partnerskom kurirskom službom, ali i tu uslugu naplatiti kupcu proizvoda.

Članak 22.

Novac vraćamo nakon preuzimanja proizvoda. Novac može biti vraćen unutar prodajnog prostora ili putem uplate na IBAN kupca.

 

PRIHVAT

Članak 23.

Kupovinom proizvoda putem internet stranice www.bojna.hr ili unutar prodajnog prostora naznačenim u Članku 1., kupac prihvaća ove uvjete poslovanja.